Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Clockers (1995)

0
( Film Online )
reclama facebook online Clockers (1995) online

Clockers 1 214x300 online Clockers (1995) online
Pornind de la best seller-ul lui Richard Price şi regizat de Spike Lee, filmul redă spectacolul emoţionant al disperării, speranţei şi crimelor dintr-un cartier de afro-americani.
Strike (Mekhi Phifer) este un puşti de culoare de 19 ani, numit şi clocker adică unul dintre pionii bandei de traficanţi de droguri.
Viaţa lui este împărţіtă între parcurile şi colţurile de stradă unde îşi vinde dozele de droguri şi se întâlneşte cu prietenii, ciocolata caldă pe care o bea pentru a-şi potoli un ulcer rebel, trenuleţele electrice din apartamentul lui şi visele lui despre o existenţă mai bună.
Unul dintre capii bandei, Rodney (Delroy Lindo) îi cere într-o zi lui Strike să omoare un alt pion pe motiv că acesta fură din încasări. În schimb, îi oferă lui Strike biletul către un post mai іmрοrtаnt în bandă.
Când Daryl este găsit mort, toate suspiciunile cad asupra lui Strike. Cazul lui ajunge imediat în vizorul poliţiei şi, deşi fratele mai mare al lui Strike îşi asumă crima, detectivul Rocco Klein (Harvey Keitel) miroase că acest caz este mult mai complicat decât pare.
Server 1
Partea 1

Partea 2

Server 2
Partea 1

Partea 2

facebook fete online Clockers (1995) online
314
Detalii Film
Clockers (1995)

Genul Filmului: Crima, Drama, Filme 1995, Mister

S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?