Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Conquest 1453 (2012)

0
( Film Online )
reclama facebook online Conquest 1453 (2012) online

Conquest 1453 2012 202x300 online Conquest 1453 (2012) online
După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe tοți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Până să ajungă la porțile propriei cetăți, sultanul Mehmed II-lea va trebui să treacă peste multe pericole care îi vor ingreuna și mai mult misiunea pe care a jurat să o ducă la bun sfârșіt .Vestea campaniei sale împotriva imperiului a ajuns și la urechiile lui Uluibatli Hasan care va încerca să impiedice oastea condusă de Mehmed și să ajungă la Constantinopol prin orice mijloc posibil. Feith 1453 este un film care evocă istoria secolului și multele războaie purtate contra Imperiului Otoman.

facebook fete online Conquest 1453 (2012) online
5,498
Detalii Film
Conquest 1453 (2012)

Genul Filmului: Actiune, Aventura, Drama, Filme 2012, Filme Noi

S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
coco says:

interesant,merita vazut

ateul says:

M-am simtit sufleteste ca atunci cand am urmarit ,,Noi cei din linia intai” cat despre istorie niciunul nu reda adevarul.

Nucleutz says:

am avut rabdare 20 de minute….. cam mult ,
3*

Lillyan says:

Turcii descriu istoria asa cum le convine.Daca ar recunoaste ca au luat cu forta Constantinopolul atunci nu ar mai fi justificata cererea lor de intrare in C.E. La urma urmei,numai Constantinopolul apartine continentului european.

eu sunt mircea says:

daca nu am sti ce deprinderi aveau otomanii in acele vremuri filmul asta ne-ar face sa-i placem… dar cum noi stim macar putina istorie il privim cu amuzament ca o fictiune ce este si il plasam la locul lui cu nota 4,5 din 10(sa fie limpede)
cei care nu cunosc adevarul istoric si se lasa manipulati de acest gen de film sunt indemnati sa se documenteze pe net ca se gaseste destul material sau la biblioteca(in caz ca stiu ce este aceea)

ionut73 says:

bun ca regie dar ca istorie la pamant…..

ionut73 says:

am o intrebare? filmul este facut de seriu nicolaescu al turciei oameni buni?ma intreb daca stie istorie acest om…..

bobo says:

tampenie de film, ca si actiune e pentru copii, iar cine a scris scenariul e fost elev al lui Ceausescu dar in varianta turceasca! istoria spune altceva! Sper ca nu crede cineva ca asa s-a intamplat, iar pentru cei care cred sa stie ca “e o mare si gogonata minciuna “!

ion says:

Un film de nota 10 pentru handicapati si idioti !

clau says:

NOTA 10

film pt cei saraci cu duhul says:

e de ajuns sa fi vazut macar 10 filme de oscar ca sa iti dai seama cat de prost e filmul asta. e de ajuns sa fi vazut macar un documentar despre cucerirea Constantinopolului (ca sa nu zic sa fi citit o carte de istorie) ca sa iti dai seama ca din pct de vedere istoric e plin de erori. e de ajuns sa fi vazut cateva secvente din filmulete de propaganda politica pt a-ti da seama ca exact asta e filmul asta, propaganda turceasca. un film pt inculti si needucati

villy says:

fffffffff bun filmul
îl recomand la toata lumea
felicitari saitului

Valentin says:

Un fel de Sergiu de-al lor…finalul e de ras…era sa cad pe jos când am văzut zimbetele tampe din Sf Sophia…fetița sarutandu-l pe Mehmed bucuroasa foarte ca i-a distrus orașul….va zic,Sergiu nu putea sa-l facă mai bine…

cristi says:

uitasem , orasul a fost pustiit de osmanlii incit sultanul a fost nevoit sa-l populeze cu oamenii din 2 orase din asia mica , iar executarea prizonierilor ca reprpesalii au inceput-o turcii , prin tragere in teapa si taierea in 4 cu fierastraul ,grecii au fost mai omenosi (daca se poate spune asa) doar i-au spinzurat , asa ca ma uit si la soliman si ma minunez de ce facatura mincinoasa e.

cristi says:

un film bine realizat , dar mincinos, e facut de turci ,de:(, orban era ungur din transilvania , si intradevar i-a servit pr turci pentru bani, mehmet era homo , dar la asiatici se practica, si-a ucis fratii cind s-a urcat pe tron , turcii erau citeva sute de mii, iar romei erau cam 10,000 de oameni , se poate spune ca si-au meritat soarta pentru cit au fost de lacomi , lasi si prosti, dar asta e alta poveste , populatia a fost ucisa, sau robita si vinduti ca sclavi , pentru ca sultanul a lasat orasul sa fie pradat 3zile iar turcaletii sau dedat la maceluri si atrocitati inspaimintatoare, asa ca sint niste monstri.asta e o minciuna comerciala

cristi says:

ca sa zic asa,e facut jumate pe calculator,dar e bunicel

danyy says:

Filmul foarte bun, descrierea foarte proasta. Sultanul Mehmet al II-lea Fetih nu a purtat razboi cu Imperiul Otoman pentru a elibera Constantinopolul, ci in fruntea Imperiului Otoman pentru a cuceri orasul. in rest cateva observatii. 1.mesterul Orban era din Trtansilvania, si a incercat mai intai sa isi vanda inventia, uriasul tun, imparatului Bizantin, care l-a refuzat. Atunci a mers la trci, care l-au angajat cu bratele deschise. Tunul lui insa ewra greoi, si se putea incarca doar o data la 3 ore. in plus, din cauza incetinelii cu care tragea, aparatorii aveau timp suficient sa astupoe gaurile facute de acesta. 2.Imparatul Constantin a murit in lupta. 3. Sultanul a ordonat jefuirea orasului timp de trei zile, dar dupa ce a vazut devastarile facute de soldatii sai, a oprit jaful dupa numai o zi. 4.Mehmet al II-lea era homosexual, si avea un harem de baieti, printre care se afla si Radu cel Frumos, fratele lui Vlad Tepes. 5.Mehmet a incercat sa il sodomizeze si pe fiul de doar 14 ani al primului ministru Notaras.

Oprea says:

Un film super

sanucrezi says:

După mulți ani de asuprire din partea Imperiul Otoman care în 1453 i-a izgonit pe toți locuitorii Constantinopolului, un sultan ambițios în persoana lui Mehmed II-lea va duce o campanie măreață pentru eliberarea Constantinopolului de sub robia otomanilor. Până să ajungă la porțile propriei cetăți, sultanul Mehmed II-lea va trebui să treacă peste multe pericole…CINE A SCRIS IDIOTENIA ASTA, NICI MACAR NU A VAZUT FILMUL…CAT DE ISTORIE HABAR N-ARE!!!

RAVI says:

bun film

Didi says:

Nota 10 bun film

Iuli says:

Interesant si bine realizat.

ady 22222 says:

un film absolut superb…recomand tuturor acest film

Alex says:

PARTEA A DOUA….?