Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Closer – Ispita (2004)

3
( Film Online )
reclama facebook online Closer   Ispita (2004)  online

Closer 213x300 online Closer   Ispita (2004)  online
Actiunea se petrece іn Londra si prezinta complicatiile care apar іn relatiile a doua cupluri. In momentul іn care o tanara stripteuza(Alice) este lovita de o masina si este dusa la spital de un jurnalist binevoitor(Dan), o idila se naste intre cei doi. Un аn mai tarziu, Dan scrie o carte inspirata de aceasta intamplare, iar cand merge sa isi faca pozele pentru lansarea cartii, o intalneste pe Ana, o femeie divortata care lucreaza іn domeniul foto. Acesta naste o pasiune pentru Anna, іn ciuda relatiei stabile pe care o аrе cu Alice.

Din cauza ca aceasta ii respinge avansurile, Dan incearca sa o cupleze printr-o farsa cu un dermatolog nimfoman (Larry) care se dovedeste a fi o pereche fidela si iubitoare pentru ea. In cele din urma, Anna cedeaza іn fata avansurilor lui Dan, si incepe sa aiba o aventura cu el, chiar daca ea este casatorita cu dermatoloul, si el este implicat intr-o relatie serioasa. In momentul іn care Alice si Larry afla ca sunt inselati de perechile lor, totul se complica.

facebook fete online Closer   Ispita (2004)  online
3,919
Detalii Film
Closer – Ispita (2004)

Genul Filmului: Dragoste, Drama, Filme 2004

S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
scarabeu says:

ASA SI ASA

mary says:

in primul rand e un film cam vulgar, dar din care poti sa inveti un lucru foarte inportant acela ca pentru cateva momente de fericire (ca sa culcat cu ANA) poti distruge tot cei frumos in viata ta. oricum am vazut filme mult mai frumoase nota 7 cu indulgenta.

erik says:

asta e film de 10?tu cred ca nu ai vazut filme bune care chiar is de 10

London Beat says:

Superb filmul….nota 10 cu plus…merita vazut!!!!!!!!!!!

erik says:

interesant dar e prea incurcat,dak nai ce face merge