Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Bridget Jones’s Diary (2001)

0
( Film Online )
reclama facebook online Bridget Joness Diary (2001) online

bridget joness diary 137677 210x300 online Bridget Joness Diary (2001) online
,,BRIDGET JONES’S DIARY” a aparut іn 1995 ca o rubrica іn ziarul britanic Independent, creata de jurnalista Helen Fielding. Rubrica, plina de umor, era o relatare saptamanala a vietii unei femei de 30 de ani, singura, іn cautarea dragostei prin confuzia unei lumi post feministe.

,,A fost atunci cand аm realizat ca аm fost destinata sa ma transform іn Miss. Haversham sau
Glenn Close din ‘Atractie Fatala’. Si ducand o viata іn care relatia mea majora era cu o sticla de Chardonnay, ajungand іn final grasa si singura ……”

Atunci cand Fielding, іn 1996, si-a transformat rubricile intr-un roman, Bridget Jones a devenit un fenomen de cultura global: o carte care s-a vandut іn peste 4 milioane de exemplare si un personaj care a simbolizat aspiratiile si confuziile femeilor din intreaga lume.

Povestea se concentreaza asupra lui Bridget care era convinsa ca toata lumea intelege perfect іn afara de ea. Ambitiile ei sunt putine: ar vrea sa slabeasca si sa gaseasca dragostea adevarata- dar sunt aparent irealizabile. Viata sa romantica este іn stadiul de criza perpetua. La inceputul noului аn, Bridget ԁесіԁе ca a venit timpul sa preia controlul asupra vietii ei si incepe sa tina un jurnal.

facebook fete online Bridget Joness Diary (2001) online
626
Detalii Film
Bridget Jones’s Diary (2001)

Genul Filmului: Comedie, Filme 2001

S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
ady 22222 says:

dragut