Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Back to the Future Part II (1989)

2
( Film Online )
reclama facebook online Back to the Future Part II (1989)  online

back to the future part ii poster 200x300 online Back to the Future Part II (1989)  online
Marty McFly si Dr. Emmett Brown revin în al doilea episod din trilogia “Back tο thе future” (Inapoi іn viitor).

Filmul incepe cu vizita lor în anul 2015 unde încearcă să remedieze o încurcătura pe care fiul lui Marty o аrе.

Vizitând orașul futurist, Marty, încântat de un potențial câștig financiar, cumpără o revistă în care erau trecute rezultatele tuturor compețiilor sportive din ultimii 50 de ani. Doctorul Brown nu este de acord cu acest lucru, argumentând că nu a inventat mașina timpului pentru a participa la jocurile de noroc ci pentru a călători prin timp.

Convins de părerea lui Emmet, Marty aruncă revista la coșul de gunoi, unde este găsită de bătrânul Biff Tannen, care profită de neatenția celor doi și pleacă cu mașina timpului în anul 1955 și i-o înmanează versiunii mai tinere ale sale pentru a-și schimba viitorul.

Astfel, când Emmet si Marty se întorc în 1985 își dau seama că nu este anul cunoscut de ei ci unul alternativ, dar real pentru ceilalți, inclusiv pentru Biff care a ajuns cel mai bogat om din Hill Valley.

Pentru a remedia situația de față, cei doi se întorc în trecut, în momentul când tânărul Biff a luat revista de la varianta sa bătrână.

facebook fete online Back to the Future Part II (1989)  online
4,660
Detalii Film
Back to the Future Part II (1989)

Genul Filmului: Actiune, Aventura, Comedie, Familie, S.F, Thriller, Western

Taguri Film:

S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
mihai berendei says:

ACTORUL SAM MICHAEL FOX FIUL LUI ACTORULUI MICHAELJ. FOX, VA JUCA IN ROLUL MARTY MCFLY JR. IN INAPOI IN VIITOR 4 ANUL 2015 ADICA PESTE 3 ANI.

mihai berendei says:

Nu se pot asigura fara telefoane mobile dar vorbesti cu cineva prin televizor samsung,dar peste 3 ani al patrulea trilogie filmul “INAPOI IN VIITOR 4″ (BACK TO THE FUTURE 4) va lansat in anul 2015 cu masini zburatoare cu adidas sau pantofi original descarca singur.Totusi cand Michael Jackson in film bine zic avea peste 3 ani doar 54 ani cand traia el.Marty McFly Jr. se lupta cu banditii intr-un reustaurant din HILL VALLEY ca banditii s-a dus unei banci care le-a jefuiti de banii.

cristian barbu says:

Marty McFly Sr. are boala parkinson nu se in batraneste cu parul alb zic are 51 ani si peste 3 ani va fi 54 ani este directorul al companiei din Hill Valley urmareste al patrulea trilogie al filmului “BACK TO THE FUTURE 4″ lanseaza peste 3 ani in anul 2015 “INAPOI IN VIITOR 4″ cine joaca in rolul Marty McFly Jr. si cine joaca in rolul Biff al-3-lea.iti corect!

forinelu says:

filmele tineretii mele in epoca de aur erau raritati doar daca inchiriai video multumim ca ne amintiti de ele.