Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011) online

sherlock holmes a game of shadows movie poster 205x300 online Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011) online
Primul trailer pentru Sherlock Holmes: A Game οf Shadows este de aşteptat să lovească orice zi acum, şi în curs de pregătire USA Today postat nοştri să vadă primul oficial de la Jared Harris în rolul personajului negativ profesorul Moriarty. Warner Bros au lansat, de asemenea, detalii teren pentru sequel.
Iată rezumatul complet:
Robert Downey Jr. reia rolul său de detectiv din lume cele mai faimoase, Sherlock Holmes, şi Jude Law se întoarce ca colegul său formidabil, Dr. Watson, în “Sherlock Holmes:. A Game οf Shadows”
Sherlock Holmes online a fost întotdeauna cel mai deştept om din cameră … până acum. Există un geniu criminal nou la mare profesorul Moriarty (Jared Harris), şi nu numai că este egal intelectual Holmes “, dar capacitatea lui de rău, cuplat cu o lipsă totală de conştiinţă, de fapt, îi poate da un avantaj fata de detectiv de renume .
Atunci când prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort, elementele de probă, astfel cum a interpretat de către Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), puncte de la sinucidere. Dar Sherlock Holmes deduce că prinţul a fost victima unei crime, crima, care este doar o piesă dintr-un puzzle mai mare şi mult mai plin de sine, conceput de unul profesorul Moriarty.
Amestecarea de afaceri cu placere, Holmes piese indicii pentru clubul o domnilor subteran, unde el şi fratele său, Mycroft Holmes (Stephen Fry) sunt prăjire Dr. Watson în ultima noapte de celibat. Este acolo că Holmes întâlneşte Sim (Noomi Rapace), un ghicitor ţigani, care vede mai mult decât ea este de a spune şi a căror implicare în asasinarea involuntar prinţului face o ţintă de pe lângă criminal. Holmes abia reuşeşte să salveze viaţa ei şi, în schimb, ea este de acord fără tragere de inimă să-l ajute.
Server 1

Server 2

facebook fete online Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011) online
658
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Violet & Daisy (2011)
2,543 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Ionut says:

Un deliciu de film,Robert Downey JR a fost cireasa de pe tort :)

diana says:

foarte frumos film

costel says:

Pentru cei ce iubesc filmul, da, acesta este un film foarte bun. Pentru mine este o capodopera.

Shady says:

Ce descriere uimitoare…. jajajaj