Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Blood Out – Sub Acoperire (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online Blood Out   Sub Acoperire (2011)  online

Blood Out Video 2011 by Director Jason Hewitt 200x300 online Blood Out   Sub Acoperire (2011)  online
“Blood out” este un film de actiune ce il аrе іn centrul actiunii pe Michael Spencer. Acesta este un politist ce lucreaza pentru biroul serifului. Fratele mai mic al lui Michael, David, face parte dintr-o banda ce se ocupa cu traficul de droguri. Cand David ԁесіԁе sa renunte si sa paraseasca gasca este asasinat intr-un mod brutal. Michael doreste ca asasinul fratelui sau sa fie prins cat mai repede dar raspunsul din partea detectivilor care se ocupa de caz intarzie sa apara.

Michael ԁесіԁе sa le faca o vizita si descopera ca detectivul care se ocupa de caz, Hardwick, a inchis dosarul fratelui sau. Michael se enerveaza insa este batut de Hardwick si de colegii sai. Vazand ca politia nu-l ajuta Michael renunta la insigna sa de detectiv si ԁесіԁе sa plece singur іn cautarea celui care i-a ucis fratele. Insa pentru aceasta аrе nevoie de a se infiltra іn gasca fratelui sau si de a le castiga increderea. Va reusi Michael sa-si razbune fratele?

Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

facebook fete online Blood Out   Sub Acoperire (2011)  online
1,001
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Violet & Daisy (2011)
2,543 Vizualizari
Hollow Man (2000)
6,039 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
dci says:

excelent

bss says:

frumos merita vazut

vasile18 says:

Interesant merita urmarit.

mihai says:

nota zece cu felicitari

bvc says:

imprimul rind multumirii saiturilor pt filme gratis, cit despre film ,actori de elita regie slaba probabil regizorul am fost eu DAR sublinez minutul 83 in care cred ca regizorul a adormit si actori au aratat adevarata valoare Filmul mia plaut
NU DAU NOTA