Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Final Destination 2 (2003)

0
( Film Online )
reclama facebook online Final Destination 2 (2003) online

Final Destination 2 2003 online Final Destination 2 (2003) online
“Destinatie Finalã 2”, continuarea thrillerului supranatural din 2000, îl gãseste pe CƖеаn Rivers (ALI LARTER) ca singurul supravietuitor al catastrofei aeriene a zborului 180. Închisã într-un spital de psihiatrie din proprie initiativã, Clear trãieste continuu teroarea cã Moartea va veni sã o ia, asa cum i-a luat si pe prietenii ei. Clear poate fi consideratã nebunã, dar ea nu se însealã. Moartea se îndreaptã cãtre periferia orasului, pe autostrada 23, ce merge spre sud. Plecatã sã se distreze cu prietenii, Kimberly Corman (A.J. COOK) priveste neputincioasã cum bustenii dintr-un autocamion se desprind si cad pe autostradã, provocând o catastrofã în lant, ce аrе ca urmãri zeci de morti rãniti si masini distruse.
Un moment mai târziu, Kimberly îsi dã seama cã se aflã încã în masinã, la intrarea pe autostradã, alãturi de cei pe care I-a vãzut implicati în groaznicul accident. A fost numai o viziune. Dar o fost deasemenea si un avertisment? Kimberly, întoarce masina si blocheazã accesul pe autostrada 23, timp în care la fata locului ajunge un tânãr ofiter de politie (MICHAEL LANDES).

facebook fete online Final Destination 2 (2003) online
2,237
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Heatstroke (2013)
1,677 Vizualizari
Violet & Daisy (2011)
2,543 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
teosenna says:

1. daca la film i zice final-destination-2 (pusha) ar trebui sa te uiti mai intai la final-destination-1 sa-i intelegi logica
2. cine poate modifica subtitrarea numarul e 180 nu 189
3. nu iti place filmul? nu-ti convine cum mor astia? in asta consta filmul fratilor … la inceput scapa 1-20 si mai apoi mor pe rand din te miri ce kkturi fanteziste

spor, T€O

Ady says:

Bestial filmu…dar sa nu va faceti griji ca va veni si dupa voi moartea :)))))

David:X says:

e un mare prost pusha pentru ca nu stie ce inseamna film(actiune de groaza)acest…film e cel mai fain…dintre toate pe cale l-am vazut merita cu succes acest fil felicitari actorilo ace au jucat (din anul 2003)

elvismatei says:

bestial filmul, va jur, vizionare la maxim ;9

Pusha says:

Prosti actori.Pacat de film , chiar daca e mult prea iesit din comun, e interesant si original. Dar actorii nu joaca deloc bine.Sau poate asa o fi regia.Adica frate,mureau unul dupa altul si ei nu aveau nicio reactie.Il vezi pe ala ca se despica in trei si tu iti pui mana la gura 3 secunde si atat? Asta nu.i film! Mor oameni de parca se lovesc in genunchi, asa reactie au ei cand aud ca a murit x. e PENIBIL !