Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Like Crazy (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online Like Crazy (2011)  online

like crazy movie poster 300 online Like Crazy (2011)  online
Un el şi o ea se îndrăgostesc pe băncile facultăţii. Băiatul, jucat de Anton Yelchin, e un tânăr american, dar fata e venită la studii din Marea Britanie, iar viza ei pentru SUA аrе termen de valabilitate. Englezoaica, interpretată de nou-lansata actriţă britanică Felicity Jones, trebuie să se întoarcă în ţara ei natală când viza de şedere îi expiră. Însă relaţia dintre ea şi el abia ce se formase aşa că ei iau decizia de a păstra legătura la distanţă şi de a se vizita pe rând.
Filmul lui Drake Doremus e inspirat din senzaţiile trăite de regizor şi s-a născut din dorinţa de a arăta că relaţiile de lungă durată, deşi aduc cu ele tot felul de sentimente greu de stăpânit, sunt indispensabile maturizării omului.
“Lіkе Crazy” observă ceea ce se întâmplă într-o relaţie la distanţă, timp de opt ani, scopul regizorului nefiind acela de a arăta cine este vinovat şi pentru ce, ci de a arăta cum e să fii într-o relaţie cu cineva aflat departe. Filmul a câştigat premiul pentru lung-metraj american la Festivalul Sundance 2011.
Server 1

facebook fete online Like Crazy (2011)  online
817
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
vasile says:

Un film bun!!! MI-e mi-a placut foarte mult!

lori says:

Ideea e interesanta. Ar fi trebuit altfel valorificata. Totul se petrece foarte repede, ba se despart, ba se impaca. Devine cam plictisitor la un moment dat. Daca ar fi sa dau o nota, aceea este 5 ;) Cu greu am tinut ochii deschisi pana la sfarsit. Finalul e la fel de tampit. Pierdere de timp

raducu_caterynca says:

interesant filmu