Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

The Flight Before Christmas (2008)

1
( Film Online )
reclama facebook online The Flight Before Christmas (2008)  online

flight before chrismas online The Flight Before Christmas (2008)  online
Niko este un tînăr ren care de cînd se ştie doreşte să îşi cunoască tatăl. Aceasta deoarece tatăl său nu face parte din turma frumoasei sale mame, ci este unul dintre renii zburători ai lui Moş Crăciun. Sub îndrumarea Julius, o veveriţă-zburătoare a cărei înţelepciune nu este întrecută decît de lipsa-i de îndemnare, Niko încearcă să ia lecţii de zbor, fiecare dintre ele avînd un final previzibil: proptirea botului său în zăpadă. Lucrul e cu аtît mai problematic cu cît micul ren dă dovadă de teamă de înălţimi, dar voinţa sa pare a fi mai puternică.

Niko se hotărăşte să se ducă în satul lui Moş Crăciun şi să-şi cunoască tatăl, dar drumul pînă acolo este extrem de greu pentru un mic ren, chiar dacă аrе parte de sprijinul lui Julius şi de cel al Wilmei, cu аtît mai mult cu cît în aceeaşi direcţie se îndreaptă o haită de lupi. Aceştia au intenţia malefică să-i sfîşie pe renii lui Moş Crăciun, să-l înghită chiar pe Moş, iar apoi să se înfrupte din copiii care aşteaptă cadourile. Niko şi prietenii săi află de planul lupilor şi trebuie să salveze renii, pe Moş şi întreaga lume.
Server 1

facebook fete online The Flight Before Christmas (2008)  online
2,119
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
The Animatrix (2003)
646 Vizualizari
Ultimate Avengers (2006)
895 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Maryam says:

foarte frumos filmul, si e si mai frumos knd il urmaresti in timpul sarbatorilor d craciun :)

ady 2322 says:

foarte foarte foarte frumos

Axel says:

Super tare mie unul imi aduce aminte d copilarie mai ales acum in preajma craciunului,cred k in fiekre dintre noii a ramas un copil chiar dak neam maturizat.felicitarii saitului suntetii grozavii.