Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

The skin I live In (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online The skin I live In (2011) online

The Skin I Live In 2011 movie poster online The skin I live In (2011) online
După ce ѕοția lui a murit arsă într-un accident de mașіnă, dr. Robert Ledgard, un chirurg plastician eminent, a devenit interesat să creeze o nouă piele care ar fi putut să o salveze. După 12 ani de cercetări, reușeste să cultive o piele care este un adevărat scut protector împotriva oricărui asalt. Pe lângă anii de studiu și experimente, Robert mai avea nevoie de 3 lucruri: lipsa de scrupule, un complice și un cobai uman. Marilla, femeia care l-a îngrijit din ziua în care s-a născut a devenit cea mai fidelă complice, iar pe post de cobai a găsit o tânără care nu avea nici cea mai mică idee că în subsolul casei în care locuia doctorul ascunde o sală de operații. Filmul este bazat pe romanul Tarantula, scris de Thierri Jonquet.
Server 1

facebook fete online The skin I live In (2011) online
3,898
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
Heatstroke (2013)
1,677 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Nucleut says:

***** din 10

Nucleut says:

Interesant, neortodox so totusi placut…..
….. iubeste-ti aproapele !

nelloti says:

Genial. Inconfundabilul Almodovar.

by_ingerash says:

mda…..mi-a placut la inceput..dar dupa ma dezgustat….schimbi sexul unui barbat si stiind ca e violatorul ficei tale te culci cu el…….si asa mai departe…
ma ast la mai mult din partea lui ANTONIO BANDERAS….merita un 5 tras de par……bafta

chirila ioan says:

as putea spune caeste un film porno stiintific . asemenea povesti s-au spus inca de la facerea lumi [ despre adam si eva].poate mult mai tarziu sa se ajunga si la asemenea progrese , dar dupa cum se vede nu cred.

vincente says:

I am vincente and I am happy (((((((((((((((((((((; fuuuuuck man, nici macar nu a fost violata aia, ca o incetat omu cand aiai sa impotrivit, acum banderas ce face dick si il f°°°° si la proproiu si la figurat plus ca il ia si fratesu la p°°lit, filmul e bestial, imi place designul casei, seria 6, cimitirul cosy si vars o lacrima pentru bunica, Vera de ce ai impuscat babuzza?????
vizionare faina

CRISTINA says:

bun film !

claude says:

E o banalitate, sa transformi un barbat in femeie, el fiind cel care ti-a violat fata…..,si pe urma te indragostesti de ea,,,el…,omul ce e?

Roxana says:

mda… sa zicem ca pana la un moment dat scenariul ar fi posibil, dar cand doctorul vrea sa faca dragoste cu violatorul fiicei lui deja e prea mult, ma doar capul!!! merita un final mai deplasat, ca intreg filmul…

xellica says:

bunicel, interesant