Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Forks Over Knives (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online Forks Over Knives (2011) online

Forks Over Knives 2011 200x300 online Forks Over Knives (2011) online
În ciuda tehnologiei medicale cele mai avansate din lume, noi suntem mai bolnavi decât oricând de către aproape orice măsură. Cazurile de diabet zaharat sunt explodează, în special în rândul populaţiei nostri mai tineri. Aproximativ jumătate dintre noi iau cel puţіn un medicament bază de prescripţie medicală şi operaţiuni majore au devenit rutină. Boli de inima, cancer si accident vascular cerebral sunt din ţara de trei cauze de deces, chiar dacă miliarde sunt cheltuite în fiecare аn pentru a “lupta” aceste condiţii foarte. Milioane de oameni suferă de o serie de alte boli degenerative. Ar putea fi există o soluţie unică pentru toate aceste probleme? O soluţie аtât de cuprinzătoare, dar аtît de simplă, că este uluitor faptul că mai multe dintre noi nu l-au luat în serios? TACÂMURI OVER CUŢITE examinează cererea profund că majoritatea, dacă nu toate, de aşa-numitele “boli ale prosperităţii”, care afecteaza ne pot fi controlate, sau chiar inversate, prin respingerea meniul nostru actual de alimentele de origine animala şi bazate pe prelucrate. Povestea majore în documentare online urme călătoriile cu caracter personal de Dr. T. Colin Campbell, un om de stiinta de la Universitatea Cornell nutriţional, si Dr. Esselstyn Caldwell, un chirurg de top fost la Clinica de renume mondial Cleveland. Inspirat de descoperiri remarcabile în carierele lor tineri, aceşti bărbaţi efectuat mai multe studii revolutionare, dintre care unul este considerat printre cele mai cuprinzătoare în domeniul sănătăţii legate de investigaţiile întreprinse vreodată. Lor de cercetare separat şi independent le-a condus la concluzia surprinzătoare aceeaşi: boli degenerative, cum ar fi boli de inima, diabet de tip 2, şi chiar mai multe forme de cancer, ar putea fi prevenit aproape intotdeauna-şi, în multe cazuri inversă prin adoptarea unei alimente integrale, plante- bazate pe dieta. În ciuda implicaţii profunde de concluziile lor, munca lor a rămas relativ necunoscute publicului. În plus, camerele urmaţi “pacienţii realitate”, care au afectiuni cronice, de la boli de inima la diabet. Medicii învaţă aceşti pacienţi cum să adopte un întreg alimente pe baza de plante dieta ca abordarea primar pentru a trata boli în timp ce-lor, provocările şi triumfuri din călătoriile lor sunt revelate.
Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

facebook fete online Forks Over Knives (2011) online
386
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Bears (2014)
580 Vizualizari
Baraka (1992)
803 Vizualizari
1 (2013)
1,098 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
gaga says:

Chiar am scapat de multe afectiuni urmand un regim alimentar decent, cu 5 % produse animale . Am o gradina la marginea orasului pe care o cultiv naturist (fara chimicale ) . stau in AER NEPOLUAT de 18 ani de cand m-am pensionat Lucrez in gradina (fac miscare ) Efort fizic chiar si sunt o.k.
Mai vin seara sa dorm la bloc , dar vreau sa renunt si la asta .

Qeri says:

Un film despre mizeria la care a ajuns specia umana. Un film despre consecintele bataii de joc la adresa animalelor. Oamenii s-au inmultit ca viermii pe aceasta planeta si incet, incet distrug tot ce inseamna viata. Au impins catre disparitie nenumarate specii de animale si plante, au consumat aproape toate resursele planetei, au distrus atmosfera, dar cel mai rau, a distrus respectul pt natura si viata. Mancam ca porcii, chinuim animalele intr-un asemenea mod care distruge fara drept de apel, tot ceea ce inseamna uman. Nu ar trebui sa mancam cadavre omorate in chinuri, natura ne da tot ce avem nevoie fara sa macelarim in bataie de joc atatea animale. Oricum sunt atatea de spus ca probabil o viata nu ar fi de ajuns. In incheiere, exceptand persoanele care inca mai sunt umane, pot sa spun cu mana pe inima, ca mi-e scarba de rasa umana si de actiunile acesteia.

emilian says:

Adevarat ca renuntarea la carne in special te scapa de boli.

andras says:

Documentar de nota 10. Recomand tuturor!