Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Johnny English Reborn (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online Johnny English Reborn (2011) online

Johnny English Reborn 2011 poster 225x300 online Johnny English Reborn (2011) online
Rowan Atkinson se întoarce la rolul de agent secret. care nu cunoaşte frica şi nu аrе simţul pericolului în comedia thriller cu spioni Johnny English Reborn. În acest nou capitol, cel mai puţіn credibil agent secret aflat în slujba Majestăţii Sale trebuie să oprească un grup internaţional de asasini înainte ca aceştia să ucidă un lider mondial şi să declanşeze, astfel, haosul global.

De când superspionul MI7 a dispărut de pe hartă, a trăіt ascuns într-o regiune izolată din Asia, unde şi-a petrecut timpul şlefuindu-şi abilităţile unice. Dar, când se află că s-a pus la cale un atentat la viaţa premierului Chinei, şefii săi din agenţie trebuie să dea de urma acestui agent foarte special. Acum, când lumea аrе din nou nevoie de el, Johhny English trebuie să intre din nou în acţiune.

Având o singură şansă să se reabiliteze, acesta trebuie să facă uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveală o conspiraţie ale cărei tentacule se întind până în KGB, CIA, ajungând până şi la MI-7. Cu numai câteva zile înainte de o conferinţă a şefilor de state, un singur om trebuie să folosească fiecare truc pe care îl ştie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o soluţie, dar eşecul – niciodată!
Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

facebook fete online Johnny English Reborn (2011) online
456
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
gabela says:

nu e rau ,dar nici excelent

smayly says:

naspsa…………