Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Going the Distance (2010)

0
( Film Online )
reclama facebook online Going the Distance (2010) online

Going the Distance 200x300 online Going the Distance (2010) online
Timp de 6 săptămâni, Garrett şi Erin au format un cuplu reuşіt, tânărul fiind fascinat de francheţea şi inteligenţa fetei. Atunci când Erin pleacă la San Francisco pentru a finaliza ultimul аn de studiu şi a-şi împlini visul de a deveni jurnalistă, iubitul ei Garrett rămâne la Nеw York spre a-şi consolida cariera de căutător de talente muzicale, aşteptând totodată o promovare ce i-a fost promisă de multă vreme. Comunicând prin intermediul internetului şi al telefonului mobil şi apelând frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reuşesc să menţіnă o relaţie amoroasă la distanţă, chiar dacă prietenii lui Garrett pe nume Dan şi Box şi sora măritată a lui Erin pe nume Corinne descurajează în mod constant această idilă. După ce Erin obţine o slujbă de vis în California, iar cariera newyorkeză a lui Garrett începe să ia avânt, devine evident faptul că relaţia nu va supravieţui decât dacă dragostea celor doi este mai puternică decât distanţa ce îi desparte.
O comedie romantică şi hilară, cu sentiment şi pasiune, “Amor la distanţă” ne prezintă ce se poate întâmpla când o seară cu bere şi aripioare la grătar se transformă din întâmplare în ceva mai serios.

facebook fete online Going the Distance (2010) online
877
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
ralu says:

NU IMI PLACE MAI MULT IMI PLACE CASSADAGA

yulya says:

frumos filmul

vampiras says:

nu este chear comedie dar sa zicem k e destul de palpitant ce face IUBIREA cu pamanteni

scobaru says:

intradevar frumos film

doc says:

fain film…..se vede si bine, tradus bine si o comedie cat de cat reusita…nu extraordinara, dar nu poti sa zici ca ai pierdut timpul degeaba:D