Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Girl with a Pearl Earring (2003)

0
( Film Online )
reclama facebook online Girl with a Pearl Earring (2003) online

girlwithapearlearring20 211x300 online Girl with a Pearl Earring (2003) online
3 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi 2 nominalizări Academia Europeana de Film

Delft, Olanda, 1665. Dupa ce tatal sau, un pictor de tigle, este orbit de o explozie, Griet, іn varsta de numai 17 ani, trebuie sa munceasca pentru a-si intretine familia. Se angajeaza ca servitoare іn casa lui Johannes Vermeer, treptat atragandu-i atentia stapanului sau. Desi aflati іn lumi diferite ca educatie si status social, Vermeer observa intuitia lui Griet іn ceea ce priveste culorile si lumina si o va atrage incet catre misterioasa lume a picturii.
Vermeer este un perfectionist, luandu—i adeseori luni intregi pentru a termina un tablou, Vicleana sa soacra, Maria Thins, incearca din rasputeri sa mentina stiulul de viata opulent al familiei, pe seama banilor de pe picturile sale. Observand inspiratia pe care Griet i-o insufla, Maria ia decizia periculoasa de a incuraja relatia dintre cei doi. Aruncata intr-o casa catolica, stapanita de Catharina, sotia labila a pictorului, si inconjurata de o ceata de copii curiosi, Griet este singura si neprotejata.
Maleficul van Ruijven, protectorul financiar al pictorului, observand intimitatea dintre cei doi, comanda un tablou іn care sa fie zugravita Griet. Doar ea. Rezultatul va fi una dintre cele mai mari opere de arta realizate vreodata, insa cu ce pret?

Server 1


Server 2

facebook fete online Girl with a Pearl Earring (2003) online
174
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
War Story (2014)
518 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Luuuua says:

genial !!! merita vizionat <3 !!

Rodica says:

O incantare!Imaginile sunt adevarate picturi olandeze.