Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Original Sin (2001)

25
( Film Online )
reclama facebook online Original Sin (2001) online

Original Sin 2001 199x300 online Original Sin (2001) online
Femeia: Frumoasa Angelina Jolie intr-un nou rol care ii permite sa isi dezvaluie profunzimea artistica. Personajul ei este Julia Russell, o femeie cu o asemenea incredere іn puterea ei de seductie si cu atatea secrete, incat barbatii se simt irezistibil atrasi de ea.
Barbatul: Seducatorul Antonio Banderas іn rolul Luis Vargas, un chipes om de afaceri cubanez. Pragmatic si bogat, аrе deja aproape tot ce si-ar putea dori. Singurul lucru care ii lipseste? O sotie.
Pornind de la clasicul thriller al lui Cornell Woolrich, Waltz Intο Darkness (Vals іn Intuneric), scenaristul si regizorul Michael Cristofer, castigator al Premiului Pulitzer, arunca o privire provocatoare asupra teritoriului misterios unde pasiunea si dragostea ii arunca pe oamenii obisnuiti intr-un vartej de minciuni si crime.
Luis dorea sa se casatoreasca fara complicatiile dragostei. Stiind ca o sotie americana ar fi accesoriul perfect pentru a-si completa viata, el isi cauta o sotie prin corespondenta – si o intalneste pe Julia. Cand Julia soseste іn Cuba, totul se schimba. In curand, el nu isi doreste altceva decat sa o posede. Ea il atrage pe un taram al emotiilor puternice si al erotismului, asa cum Luis nu a cunoscut niciodata, facandu-l sa se indragosteasca iremediabil.

facebook fete online Original Sin (2001) online
5,713
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
teodora says:

interesan

teodora says:

interesant

timeea says:

super mota 10+ meritia vazut recomand

yulya says:

forte frumos’interesant …..si merita vazut…un film d nota 10 +

alexandra says:

foarte bun filmul

lucretia says:

foarte frumosi actori si foarte frumos film am sa-l revad

Ale says:

A 2-a oara cand vad filmul asta, e foarte frumos si il recomand