Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Apocalypsa Revelation – Apocalipsa – Relevatii

10
( Film Online )
reclama facebook online Apocalypsa Revelation   Apocalipsa   Relevatii online

8A547289 EE01 486C BAE0 CA29C94035D8 209x300 online Apocalypsa Revelation   Apocalipsa   Relevatii online
„Atunci se va arăta în cer (centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter -n.a.) Semnul Fiului Omului (Planeta Crucii, Eris/ Nibiru -n.a.); toate seminţiile pământului se vor boci (din cauza dezastrelor generate de pasajul Planetei Zeilor prin sistemul nostru solar -n.a.), şi vor vedea pe Fiul Omului (/ Enlil -n.a.) venind pe norii (navele -n.a.) cerului… vor aduna pe aleşii Lui” (Matei 24:30-31).

facebook fete online Apocalypsa Revelation   Apocalipsa   Relevatii online
2,802
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
The Bible Series – Biblia
7,874 Vizualizari
Thomas – Toma
1,180 Vizualizari
Judas – Iuda
1,541 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
ioan chirila says:

ma ateptam sa vad cum descrie sfasitul lumii in apocalipsa lui ion.lumea noastra pamanteana se va sfarsi dar nu instantaneu ci in timp ceea ce ma socheaza este faptul ca se spune despre roma ca a fost o civilizatie superioara. ore crmele pe care le-a facut pe unde a cucerit se cheama civilizatie? i-mi pare rau ca sunt urmas al romanilor . dar poate ca nu sunt?dupa nume sunt slav.

sabin says:

FOARTE FRUMOASE FILMELE DUMNZEU SA VA DEA SANATATE SI PACE IN SUFLET

mihai says:

tin sa va multumesc ptr postarea tuturor filmelor legate de bunul si dragostosul nostru Dumnezeu….fratiilor adevarat va spun nu va impotriviti impotriva cuvantului lui Dumnezeu fiti mai iubitori si mult mai intelegatori cu aproapele tau! Dunezeu sa va lumineze mintiile si inima!

ionel says:

si eu va multumesc pentru acest gen de filme gratis si daca mai sunt altele de acest gen veti primi multe multumiri din partea mea daca le postati si pe acelea

petrezuica says:

va multumesc din suflet ca postati gratis acest fel de filme. este necesara si astfel de hrana pentru sufletul nostru mai ales in aceste vremuri cand nu stim sa alergam decat dupa bani si bunastare si uitam de DUMNEZEU,care este pretutindeni!!!! MULTUMESC!!!