Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

White Chicks – Doua Pupeze Albe (2004)

0
( Film Online )
reclama facebook online White Chicks   Doua Pupeze Albe (2004)  online

White Chicks movie 01 300x271 online White Chicks   Doua Pupeze Albe (2004)  online
Detectivii Marcus si Kevin Copeland esueaza la o arestare importanta. Pentru a reintra іn gratiile sefului, ei accepta o misiune care pare de rutina – sa le escorteze pe Brittany si Tiffany Wilton la camera de hotel. Dar cei doi nu se pot abtine, asa ca le iau locul fetelor pentru a deveni ei tinte іn locul fetelor si pentru a-l prinde pe raufacator. Si cum trebuie sa convinga pe toata lumea ca ei sunt ele, chiar si pe cele mai bune prietene ale fetelor, trebuie sa se deghizeze іn fete albe blonde si sa respecte agenda fetelor.
Server 1

Server 2

Server 3

facebook fete online White Chicks   Doua Pupeze Albe (2004)  online
621
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
DEYA says:

vizionare placuta

DEYA says:

Este cel mai tare film este foarte frumos il recomand tuturor……..

*Gra$u_XXL* says:

Superrr!!Filmul asta a fost total betton.Negrii aceia au jucat foarte bine rolul gemenilor Marcus si Kevin Compeland partea tare a fos cand s-au intrecut la dans au scos niste miscari marfaa si am ras pe tot parcursul filmului.Totul mia placut la el cel.Cel mai bine este sa il vezi cu mai multe cunostinte sau intr-un cinematograf(Paprika etc) atunci e mai amuzant.Bv voua. Merita vizionat atunci cand esti deprimat sau tris sau ai chef sa razi.Multi oameni cu simtul umorului ar trebui sa-l vada.Vizionare plcutaaabestial!!!…daca vrei sa ai o seara amuzanta,ti-l recomand:).vizionare placuta!
FILMUL acesta trebuie väzut si dacä nu mä crezi uitäte si u sä vezii cum ie bä ;) :) ;)

Vä multumesc
Gra$u XXL

cristina says:

scz am cateva greseli mam grabit sa scriu am scris cam mult sczz

cristina says:

Superrr!!Filmul asta a fost total betton.Negrii aceia au jucat foarte bine rolul gemenilor Marcus si Kevin Compeland partea tare a fos cand s-au intrecut la dans au scos niste miscari marfaa si am ras pe tot parcursul filmului.Totul mia placut la el cel.Cel mai bine este sa il vezi cu mai multe cunostinte sau intr-un cinematograf(Paprika etc) atunci e mai amuzant.Bv voua. Merita vizionat atunci cand esti deprimat sau tris sau ai chef sa razi.Multi oameni cu simtul umorului ar trebui sa-l vada.Vizionare plcutaaa

didi:) says:

bestial!!!…daca vrei sa ai o seara amuzanta,ti-l recomand:).vizionare placuta!