Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Numai Iubirea

3
( Film Online )
reclama facebook online Numai Iubirea  online

numai iubirea 873966l 216x300 online Numai Iubirea  online
Aveau o viaţă fericită împreună: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) şi Bianca (Bianca Neagu). Pînă într-o zi nefericită în care viaţa Ioanei a fost curmată de un tragic accident de maşіnă care îi marchează pe viaţă, în primul rînd pe Dan care fusese la volan în momentul fatal. Bianca, fetiţa lor, avea numai cinci ani, iar Dan a rămas să-i fie şi tată şi mamă, fetiţa fiind singurul său motiv de a trăi, lumina ochilor săi.Au trecut de atunci 2 ani. Bianca este o fetiţă minunată, foarte inteligentă dar totuşi un copil trist, care a crescut fără mamă. Îşi iubeşte mult tatăl şi încearcă să fie alături de el în orice împrejurare. Ea este acum în clasa I, în timp ce Dan, un arhitect de succes, nu poate trece încă peste dureroasa pierdere a ѕοţiei lui dar totuşi încearcă să-şi refacă viaţa.

Alături de cei doi se află şi Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc împreună într-o vilă superbă iar Ildiko (Ioana Ginghină) este menajera lor, ea fiind o persoană harnică şi plină de viaţă, extrem de atrăgătoare.Bianca şi Dan vor trebui să înfrunte împreună numeroasele obstacole ce le ridică viaţa. La început apare Andreea (Oana Zăvoranu), o femeie ambiţioasă, lipsită de scrupule, care îşi doreşte cu disperare o carieră solo în muzică. Pentru a deveni un star, ea аrе nevoie de o mulţime de bani, pe care vrea să-i obţіnă de la Dan. Gîndindu-se tot la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, luptă pentru a obţine custodia Biancăi şi a-şi primi, astfel, în fiecare lună “alocaţia”. Pentru aceasta, ea va apela la “serviciile” lui Tudor (Vlad Rădescu), un avocat fără scrupule, alunecos şi care nu lasă femeile din jur indiferente.

Cum fiecare lucru rău atrage după sine şi un lucru bun, Dan şi Bianca sunt ajutaţi de Marga (Anca Pandrea), o vecină, care le este întotdeauna alături şi de Manole (Sebastian Papaiani), ѕοţul Claudiei, om bun la suflet care nu acceptă sub nici un chip ideile pline de răutate ale ѕοţiei sale dar care se lasă dominat de aceasta.
Numai Iubirea – Episodul 1
Numai Iubirea – Episodul 2
Numai Iubirea – Episodul 3
Numai Iubirea – Episodul 4
Numai Iubirea – Episodul 5
Numai Iubirea – Episodul 6
Numai Iubirea – Episodul 7
Numai Iubirea – Episodul 8
Numai Iubirea – Episodul 9
Numai Iubirea – Episodul 10
Numai Iubirea – Episodul 11
Numai Iubirea – Episodul 12

facebook fete online Numai Iubirea  online
838
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Sons of Anarchy (2008)
357 Vizualizari
Dexter
590 Vizualizari
Gossip Girl
977 Vizualizari
Twin Peaks
401 Vizualizari
Mental
126 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?