Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Cruel Intentions 3 – Tentatia seductiei 3 (2004)

0
( Film Online )
reclama facebook online Cruel Intentions 3   Tentatia seductiei 3 (2004) online

Cruel Intentions 3 104543 373 213x300 online Cruel Intentions 3   Tentatia seductiei 3 (2004) online
Cassidy Merteuil, verisoara indepartata a lui Kathryn, soseste іn Santa Barbara la colegiu. Acolo se reintalneste cu Jason Argyle, un fost prieten din liceu, care este la aceeasi scoala. Jason аrе un coleg de camera, pe Patrick Bales. Jason si Patrick formeaza un parteneriat pentru a seduce si parasi diferite fete din campus. Dupa ce ultimele cuceriri ii plicitsesc, cei doi pariaza care o cucereste pe o fata nou venita, care este sub aripa protectoare a lui Cassidy. Fata si cei doi baieti formeaza un triunghi іn care nu mai este nimic real din ceea ce pare, fiecare dintre cei trei incercand sa-i pacaleasca pe ceilalti doi.

facebook fete online Cruel Intentions 3   Tentatia seductiei 3 (2004) online
1,877
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
Heatstroke (2013)
1,677 Vizualizari
Violet & Daisy (2011)
2,543 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Stefania says:

barosu’ esti prost.Cu poti sa zici ca triologia asta e de cacat? Poate viata ta e plina de c***t.

florin says:

ce ai bre… Denise cu vacanta mar?

Denise says:

Draga barosu’,
Comentariul tau m-a incitant,faptul ca ai combinat engleza cu romana intr-un stil atat de…a facut ceea ce ai spus sa para mai putin idiot.
Ei bine,revenind la ideea filmului,totul se leaga armonios.La inceput nu imi placeau filmele acestea si le consideram inutile,insa,cu timpul mi-am dat seama ca au laturi ascunse mai profunde decat poate genera mintea ta prosteasca.Si intr-un final,trilogia cuprinde mai multe elemente pe care,fara sa stii le-ai intalnit de zi cu zi (iubirea,tristetea,singuratatea,ura,determinarea etc.)
Cat despre vocabularul tau,imi este jena sa reproduc ceea ce ai scris,insa cum am mai spus,ma simt intrigata.
Cum ajung ignorant ca tine ( scuza-mi expresiile de ,,cartier”) sa comenteze un ultim film dintr-o trilogie avand in vedere ca este de cacao? Presupun ca te-ai uitat la primele doua,dar si la ultimul.Deci cum s-a intamplat,ca tu critic de filme cunoscut in intreaga lume sa urmaresti toate cele trei filme? Oh stai,sau poate ai scris asa ca ai vazut pe Cinemagia…ca pe Imdb nu poti citi in engleza prea mult.Sau poate chiar ai vazut toate cele trei filme,cap coada si ti-ai spus: haide,eu tampit ca mine sa folosesc un limbaj demn de o tiganiada ( nici ei nu vorbesc asa) pe un site serios!
Daca ti-ai fi exprimat parerea intr-un mod decent ,pentru ca totusi,suntem intr-o tara democratica,poate eu nu as fi actionat ca atare.Deci,avand in vedere comentariul tau,parerea este importanta si poate gandesti cu nostalgie dupa asa-numita Vacanta Mare ( serial de care am auzit pe la televizor odata) Dar ce s-ai faci? Banuiesc ca le gasesti online,deci adio de aici

barosu' says:

ultimul rahat al trilogiei pline de rahat? waste of time…