Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

No Strings Attached – Fara Obligatii (2011)

0
( Film Online )
reclama facebook online No Strings Attached   Fara Obligatii (2011) online

No Strings Attached 2011 – Hollywood Movie Watch Online 202x300 online No Strings Attached   Fara Obligatii (2011) online
Doctorita rezidenta Emma Franklin аrе o atitudine cinica cu privire la dragoste intrucat a observat de-a lungul timpului casnicia tumultuoasa si plina de probleme a parintilor ei, iar dupa moartea tatalui a intretinut o relatie distanta cu mama. Adam Kurtzman este asistent de productie la un sitcom de proasta calitate si aspira sa devina comediant, fiind la fel de dezamagit ca si Emma de ideea de a se implica afectiv intr-o relatie dupa ce tatal lui, care este un actor celebru, a inceput sa se intalneasca cu femeia cu care fiul a avut o legatura serioasa timp de patru ani. Emma si Adam isi propun sa initieze o relatie bazata exclusiv pe sex si isi fixeaza unul altuia reguli stricte care sa ii impiedice sa investeasca emotii si sentimente іn acest aranjament convenabil pentru amandoi. Desi isi impun sa nu converseze la telefon іn timpul zilei, sa se intalneasca si cu alti parteneri si sa nu fie gelosi, cei doi tineri sfarsesc prin a se indragosti unul de altul si a- si dori sa aiba o relatie іn adevaratul sens al cuvantului, temandu-se insa sa-si marturiseasca reciproc sentimentele pentru a nu ruina prietenia actuala dintre ei.
Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

facebook fete online No Strings Attached   Fara Obligatii (2011) online
418
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Mihaela says:

Din ce am citit comentarii si din trailer pare un film bun. O sa-l urmaresc si eu cand imi fac putin timp, sper sa merite.