Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Gone in Sixty Seconds – Dispari in 60 de secunde (2000)

0
( Film Online )
reclama facebook online Gone in Sixty Seconds   Dispari in 60 de secunde (2000) online

Gone in sixty seconds 214x300 online Gone in Sixty Seconds   Dispari in 60 de secunde (2000) online
Randall “Memphis” Raines (Nicolas Cage) isi abandonase cu mult timp іn urma viata de delicvent, dar dupa vizita unui “vechi” prieten, descopera ca nu аrе alta alegere decat sa se intoarcala ceea ce facea cel mai bine -furtul masinilor- pentru a salva viata fratelui sau. Trebuie sa fure 50 de masini intr-o noapte.

Un adevarat impatimit al automobilelor, Memphis аrе o pasiune arzatoare pentru maisni. El cunoaste si iubeste fiecare surub, fiecare bucata cromata. Memphis este un hot de masini de proportii legendare. Nici o incuietoare oricat de sofisticata si nici un tip de alarma nu il pot oprii, masina dispare іn 60 de secunde.

Ani intregi, Memphis a eludat legea furand orice marca si model posibil, cu exceptia iubitei sale masini Eleanor, un Shelby Mustang GT 500 din 1967.

Cand totul a devenit prea intens pentru el, Memphis ii paraseste pe toti cei dragi іn cautarea unei vieti diferite. Dar, cand fratele sau mai mic (Giovanni Ribisi) incearca sa ii calce pe urme, Memphis este atras din nou catre vechea sa viata.

facebook fete online Gone in Sixty Seconds   Dispari in 60 de secunde (2000) online
758
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
andrey says:

tare filmu .,.,.

Dezmembrari auto says:

Mi-a placut foarte mult filmul. Il recomand.