Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Eagle Eye – Ochi De Vultur (2008)

2
( Film Online )
reclama facebook online Eagle Eye   Ochi De Vultur (2008) online

eagle eye 212x300 online Eagle Eye   Ochi De Vultur (2008) online
Jerry este un tanar pierde vara care isi petrece mare parte din timp distrandu-se cu prietenii. Cand fratele geaman moare іn conditii stranii, Jerry se intoarce acasa unde gaseste cantitati impresionante de arme, otravuri si alte substante periculoase, dosare cu informatii secrete, planuri, acte fаƖѕе si schite complexe ce ii fac apartamentul sa para adapostul unui terorist. In cateva minute, telefonul suna si o voce feminina il informeaza ca FBI-ul a fost alertat si ca singura salvare este fuga.

Rachel este o tanara mama, ce tocmai si-a urcat fiul іn tren si se pregateste sa se intoarca acasa. Cand telefonul suna, aceasi voce feminina o avertizeaza ca daca nu indeplineste toate instructiunile ce i se vor da, fiul ei va fi ucis.
Fortati sa colaboreze cei doi sunt obligati sa se infiltreze intr-o celula de teroristi ce pune la cale un asasinat politic. Ei trebuie sa lucreze impreuna pentru a-si demonstra nevinovatia si pentru a deslusi adevarul din spatele conspiratiei іn care au fost implicati de catre femeia misterioasa care ii instructeaza prin intermediul telefonului.

facebook fete online Eagle Eye   Ochi De Vultur (2008) online
548
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Heatstroke (2013)
1,677 Vizualizari
Violet & Daisy (2011)
2,543 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
doru says:

,bunt film pt cine la vazut ………. nu se incarca

Valentin says:

Vreti HD cu mii si milioane de pixeli de ce nu downladati la fel si pentru cei care aveti sistem audio 40+7 acelasi sfat,nu mai descurajat lumea sa nu se uite..

Valentin says:

E un film foarte bun,iar despre intrerupere,sunet s.a ce am citit mai sus sun niste porcarii vizionati cu incredere mie mi’a mers perfect facand o comparatie cu celalante saituri de filme online

Chris11 says:

Ma florine nu inseamna ca nu e online daca are intreruperi….Este online din moment ce se afla pe un site si poate fi vizionat fara downloadare….

Whateva’ …. E super tare filmul mie mi-a mers perfect ;)

Eu says:

merge bine…destul de misto filmul:)

Filme Online says:

Salutare Florin,
Daca se intrerupe, problema e de la conexiunea ta la internet, poate iti faci un upgrade la abonament :) sau poti da pur si simplu play si il lasi 5 minute sa incarce apoi poti viziona linistit.
Cat despre zgomot de fundal, imi pare rau, dar eu nu aud nimic.

florin says:

rahat spuneti sa e on line dar nu e se intrerupe si pe deasupra are si un zgomot de fond foarte enervant