Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

I Am Legend (2007) online gratis subtitrat

0
( Film Online )
reclama facebook online I Am Legend (2007) online gratis subtitrat online

i am legend 202x300 online I Am Legend (2007) online gratis subtitrat online

I Am Legend (2007)


Robert Neville (WіƖƖ Smith) este un savant genial, dar nici măcar el nu ar putea stopa virusul teribil, care a fost de neoprit si este incurabil … provocat de om. Cumva imun, Neville este acum ultimul supravietuitor din ceea ce a mai ramas din Nеw York City … şi poate din lume. Dar el nu este singur, este înconjurat de victime ale molimei care au suferit mutatii іn fiinte carnivore care traiesc doar іn intuneric si care pot infecta pe oricine în calea lor. Timp de trei ani, Neville si-a petrecut zilele alergand dupa alimente şi materiale trimiţând cu fidelitate mesaje radio, іn speranţa că va găsi supravieţuitori.Neville este condus de o singura misiune: să găsească o cale de a opri efectele virusului folosindu-şi propriul sânge imun.

facebook fete online I Am Legend (2007) online gratis subtitrat online
724
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
Heatstroke (2013)
1,677 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
daNY says:

dc mama drakului nu puteti sa taceti din gura repede daca vezi filmu lasati comentariu e fain bine destul da nu sa ancepi sa povestesti faci pe batman :|

dani says:

deci cum sa fiti asa penali!? Plangeti la un film, unii sunt analfabeti dupa cum au lasat comentarii, pun pariu ca au si inteles filmul..filmul e bun dar nici chiar foarte bun. un 7 de la mine. P.S. dragilor, invatati sa scrieti corect si dupaia lasa-ti comentarii, si ne plangem ca in alte tari suntem priviti prost. pai daca asta suntem ne bate limba romana!!

ANDREI says:

FAIN FILMUL :-*

Laurentiu says:

chiar daca il vezi de 100 de ori te pierzi pana la final si te surprinde. este unic in genul lui! cred ca imi place foarte mult ca-mi arata ca speranta moare ultima si te face mai puternic.

leo says:

E a 2 ora cand ma uit azi la el :x si i dau nota 10 pt will 10 pentru 10 10 pentru monstri 10 pentru poveste 10 pt peisaj 10 pt persoana lui 10 pe curaju lui 10 pt devotanentul lui si un 10 pt final (da ma bocit ca toti) si e 100 impratit la 10 ori de cate mam uitat io nota 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raul says:

ce sa mai zic de joc :DD

Raul says:

a fost super :(( :(( :(( mia venit sa plang cand sa ucis :(( dar filmul a fost super :D

dupa ca sa terminat filmul atata am plans :((

Iustin says:

Asta e .. filmul e film e ceva trist dar si faza cand te invata sa te baricadezi si sa afli antidotul Mutatii .. Asta e eu mam aptinut sa nu plang dar am avut ceva pe inima ..

Tudor says:

Super tare filmul l-am vazut a treia oara … dar am inteles ca este si al doilea film asa e …Lucy_tudor10 dati-mi de stire va rog ….

Georgiana says:

Si eu dau 10.

Georgiana says:

Extraordinar film… mi-au dat lacrimile:(.

Gabriel says:

ce film super

laura says:

cred ca e mai bn sa sterge-ti comul lui alex, mie mi-a pierit tot cheful sa ma uit cand am vaz comentariul

julie says:

@alex.
PUETAI SA TACi, te mancau degetele ? acum mai are rost sa ne uitam la film daca te-ai trezit tu sa spui ce se intampla ? lol, nu va inteleg dc va place sa va dati asa destepti si ne stricati noua filmul.

Valyca says:

Foarte bun filmul mia placut il recomand pe o scara de la 0/10 de la mn primeste 10 :D

LyNx says:

fRUMOS FILMU REUSIT:x