Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Million Dollar Baby – Online Gratis Subtitrat

0
( Film Online )
reclama facebook online Million Dollar Baby   Online Gratis Subtitrat online

Million Dollar Baby online Million Dollar Baby   Online Gratis Subtitrat online

Million Dollar Baby


Clint Eastwood, Hilary Swank, Morgan Freeman distributie ce excepotie plus un Oscar.
Filmul relateaza povestea lui Maggie Fitzgerald, o chelnarita obisnuita care s-a mutat din Ozarks la Los Angeles avand dorinta de a deveni canpioana de box.Mai mult decat atat dorinta ei este de a fi antrenata de legendarul antrenor de box Frankie Dunn.Filmul este o poveste profunda despre hotarare, putere si dragoste, puse mai presus de curajul celor din lumea boxului profesionist.
Maggie n-a avut niciodata prea mult, dar ea аrе ceva ce putini oameni іn lumea asta au: stie ce vrea si e gata sa faca orice efort pentru a obtine ceea ce isi doreste. Ducand o viata care inseamna o permanenta lupta, Maggie a ajuns atat de departe datorita inzestrarii sale native, hotararii neclintite si datorita unei vointe de fier. Dar mai mult decat orice isi doreste pe cineva care sa creada іn ea.

Ultimul lucru de care аrе nevoie Frankie este genul acesta de responsabilitate – ca sa nu mai vorbim de genul acesta de risc. El ii spune lui Maggie adevarul gol-golut si dureros totodata: este prea batrana, iar el nu antreneaza fete. Dar “nu” inseamna prea putin atunci cand nu ai alternative. Sovaind sau fiind incapabila sa-si abandoneze ambitia vietii ei, Maggie se speteste zi de zi la sala, incurajata doar de Scrap. Pana la urma, hotararea ei il cucereste pe Frank, care accepta sa o antreneze, desi nu o priveste cu ochi buni.

Cei doi se aduc la exasperare unul pe celalalt, dar se si sustin reciproc. Ei ajung sa descopere ca impartasesc un spirit comun ce transcende durerea si pierderile din trecutul lor si descopera impreuna sentimentul familiei pe care fiecare o pierduse cu mult timp іn urma. Ceea ce nu stiu ei este faptul ca іn curand se vor confrunta cu o batalie care va cere mai multa tarie si mai mult curaj decat cunoscusera ei vreodata.

Server 1 – Partea 1


Server 1 – Partea 2

facebook fete online Million Dollar Baby   Online Gratis Subtitrat online
316
Detalii Film
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
vasile18 says:

Un film extraordinar de bun.

Marian says:

Acest film este produs de renumitul pistolar CLINT EASTWOOD,Hillary Swank este boxer-ul care nu avea nimic de pierdut,totul sau nimic,iar Morgan Freeman era om de serviciu la sala de box,fost elev al celui prezentat mai sus.
Se termina trist,dar filmul se numeste MILLION DOLLAR BABY,eu il numesc MILLION DOLLAR MOVIE.
NU AM CUVINTE!!!