Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Constantine (2005)

1
( Film Online )
reclama facebook online Constantine (2005) online

Constantine 2005 online Constantine (2005) online
John Constantine a fost până în iad şi inapoi.

Născut cu un talent pe care nu şi-l doreşte, capacitatea de a recunoaşte clar îngerii şi demonii metişi care umblă pe pământ în piele de oameni, Constantine (KEANU REEVES) a fost determinat să-şi ia singur viaţa pentru a putea scăpa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a eşuat. Resuscitat împotriva voinţei lui, se trezeşte adus înapoi pe tărâmul viilor. Acum, purtând pecetea faptului că a încercat să se sinucidă pentru o perioadă de graţie, el patrulează graniţa pământească dintre rai şi iad, sperând în zadar să îşi câştige dreptul de izbăvire trimiţându-i pe infanteriştii diavolului înapoi în adâncuri.

Dar Constantine nu este un sfânt. Dezamăgit de lumea din jurul lui şi în război cu lumea de dincolo, este un băutor înrăіt, erou aspru care detestă însăşi ideea de eroism. Constantine va lupta pentru a-şi salva sufletul dar nu vrea să ne câştige admiraţia sau mulţumirile – şi cu siguranţă nu simpatia.

Server 1 – partea I


Server 1 – partea II

facebook fete online Constantine (2005) online
419
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Violet & Daisy (2011)
2,543 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Ashezair says:

Constantine ramane unul din filmele mele preferate. Nu-l consider excelent, dar ii dau ca si nota ( din perspectiva unui umil amator de cinema) 7.50 /10. Se merita vazut, nu consider ca ar fi chiar o pierdere de timp. Vizionare placuta. :-)

Maryam says:

super film :)

Beowulf says:

voi in loc sa lasati cometari despre film pentru ceilalti voi vb despre apucat de fumat nu mai dat comentari fratilor daca nu stiti.
UITATIVA LA FILM E BELEA MERITA VAZUT

bomba says:

nu vad nimik interesant in a te apuca de fumat pt acest movier..cei drept productie interesanta..accelasi subiect..diavolul,raul,binele, nimim deosebit in afara de cateva efecte speciale….

Lore says:

Filmul asta te face sa fumezi, iar daca nu esti fumator poate te apuci :)