Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Enchanted – Magie in Manhattan

1
( Film Online )
reclama facebook online Enchanted   Magie in Manhattan online

enchanted 290601l 175x0 w 4afb842f online Enchanted   Magie in Manhattan online
Enchanted (Magie în Nеw York) este un film fantezie – muzical american lansat іn 2007, produs şi distribuit de către Walt Disney Pictures în asociere cu Barry Sonnenfeld, şi Josephson Entertainment. Scris de Bill Kelly si regizat de Kevin Lima, cu starurile Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden, Timothy Spall, Idina Menzel, Rachel Covey, si Susan Sarandon. Acesta a avut premiera pe 10.20.2007, la London Film Festival, înainte de eliberarea sa la scara largă pe 21 noiembrie 2007, în Statele Unite.

Acesta este primul film Disney ce a fost distribuit de către Walt Disney Studios Motion Pictures în loc de Buena Vista, dupa ce Disney semi-retrage numele din Mai 2007, făcând ca toate celelalte viitoare filme Disney sa fie permanent distribuite de catre Walt Disney Studios Motion Pictures.

Scenariul se concentrează pe Giselle, un arhetip de Printesa Disney, ce este fοrţata din lumea ei animata tradiţională de Andalasia în lumea live-action a Nеw York City-ului. Filmul este un omagiu adus dar, şi o auto-parodie, a convenţionalului Walt Disney Animated Classics, făcând numeroase referinţe la lucrări anterioare şi viitoare Disney prin combinarea de acţiune cinematografică vie, cu animaţie tradiţionala şi cu imagini generate de computer. Ea vesteşte întoarcerea de la animaţia tradiţionala la un film de lung metraj Disney după decizia companiei de a se muta complet pe segmentul de animatie pe computer în 2004. Compozitorul Alan Menken şi textierul Stephen Schwartz, cel care a scris cântecele pentru filmele Disney precedente, au produs si melodiile “Enchanted”(Magie іn Nеw York).

“Enchanted”(Magie іn Nеw York) a fost bine primită de catre critici, şi a primit doua nominalizari la editia 65 a Premiilor Globul de Aur şi trei nominalizări la editia 80 a Academy Awards. Filmul, de asemenea, s-a dovedit a fi un succes comercial, castigand peste 340 milioane dolari la nivel mondial la box office.

facebook fete online Enchanted   Magie in Manhattan online
2,023
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Maleficent (2014)
901 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Arra says:

e excelent filmul …chiar merita vazut…e unul din filmele mele preferate l-am mai vazut si inainte….:)

Daniela says:

Excelent !

roxana says:

e foarte bun…merita vazut

alex says:

:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

alex says:

tare de tot filmu la mai vazut dar nush cum sal donadez

ioana says:

nu ma impresionat nota 9 numerita un oscar dar sotia moarta merita 1000 oscaruri !

elly says:

Misto tare :X:X:X:X

armaddilo says:

excelent film !!! —– merita sa-l vezi….

mirela says:

fff fain filmu l am vayut mai demult