Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Orphan(2009)

2
( Film Online )
reclama facebook online Orphan(2009) online

orphan 388050l 175x0 w f8022ea9 online Orphan(2009) online
Dupa ce piede copilul pe care il purta іn pantece si este informata de catre medic ca nu va mai putea ramane niciodata insarcinata, Kate Coleman traverseaza o perioada dificila, psihicul ei fragil cedand sub influenta demonilor din trecut, care se materializeaza intr-o serie de cosmaruri infricosatoare. Intrucat casnicia sotilor Coleman incepe sa se destrame si vietile lor sunt complet date peste cap de moartea bebelusului nenascut, Kate si John decid ca singura modalitate de a reinstaura armonia si normalitatea іn familia lor este aceea de a adopta un copil orfan.

Vizitand orfelinatul local, cei doi sunt vrajiti de o fetita frumoasa si suava іn varsta de 9 ani pe nume Esther, pe care o adopta si o primesc cu bratele deschise іn caminul lor. La scurta vreme dupa sosirea fetitei, іn casa incep sa se petreaca o serie de evenimente alarmante ce o conduc pe Kate la concluzia ca Esther аrе o latura intunecata si diabolica іn ciuda infatisarii sale placute. Numai ca tentativele lui Kate Coleman de a deschide ochii membrilor familiei si ai prietenilor cu privire la comportamentul bizar al copilului adoptat sunt sortite esecului, iar pana cand cineva se va arata dispus sa o ia іn serios pe femeie este foarte posibil sa se intample o tragedie cumplita.
Server 1

Server 2

Server 3

Server 4

facebook fete online Orphan(2009) online
795
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Frontera (2014)
978 Vizualizari
John Doe: Vigilante (2014)
1,042 Vizualizari
A Haunted House 2 (2014)
1,065 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?
Aura says:

Superb filmul, merita vazut, nota 10!!

gabela says:

Foarte mult mi-a placut acest film.A fost o rasturnare de situatie la care chiar nu m-am asteptat.

dany says:

… la inceput e foarte trist cata suferinta poate exista pt oameni care chiar patesc asa….

BLA BLA BLA says:

cum faci ca sa nu s emai blokeze:))

Cecilia says:

In centrul actiunii se afla o fetita orfana, aparent timida,sensibila si retrasa, dar in realitate,de o duritate aproape inumana, prefacuta si ipocrita, cu accese de furie necontrolata,incapatanata si rauvoitoare.Este capabila de gesturile cele mai extreme,pentru a-si pune planurile malefice in aplicare,nu are sentimente de compasiune si nu cunoaste indurarea fata de nimeni.Reprezinta un adevarat caz psihologic,cu atat mai mult ,cu cat ajunge si pana la tentativa de a-si seduce tatal adoptiv,prin manifestari de feminitate….pentru a-l atrage de partea ei.Pare a fi sufletul unei femei malefice in corpul unei fetite…Interesant de urmarit…e un film mai inedit…tocmai de aceea mi-a placut.