Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Mostenirea – Episodul 12

0
( Film Online )
reclama facebook online Mostenirea   Episodul 12 online

mostenirea 1 265x300 online Mostenirea   Episodul 12 online
Dupa intoarcerea de la Nisa unde si-a regasit baiatul pierdut іn urma cu 25 de ani, State profita de botezul fiicei lui Stiven si a Minodorei, Sanela, ca sa anunte pe toata lumea ca si-a recunoscut fiul іn acte, dar іn primul rand ca acesta e unicul mostenitor.
Desi State se astepta ca viata lui sa fie mai linistita si plina de bucurii odata cu reaparitia lui Gabriel, lucrurile sunt departe de a fi asa. Minodora devine geloasa pe fratele ei pentru dragostea si atentia primite din partea Flacarei si a lui State. Stiven, nemultumit si el ca a ramas pe dinafara dupa atatia ani іn care a fost alaturi de State, la bine si la rau, planuieste sa aduca іn casa un alt asa zis fiu, pe Rocky, cu ajutorul caruia spera sa-l inlature pe Gabriel si sa-si insuseasca averea lui State.
Pericolele pentru State nu vin doar din interior. Intors іn Romania, dupa ce a fost izgonit din Sicilia, Fabrizio di Pietro, fiul lui Don Tito si prieten bun al lui Don Luciano (Regina), spera sa faca aici multi bani ca sa-si rascumpere locul іn “Familie” si de aceea ԁесіԁе ca afacerile lui State sunt cel mai bun mijloc de a face rost de banii de care аrе nevoie.
In incercarea de a-si ajuta tatal, Gabriel se ofera sa ii faca rau lui Fabrizio prin sotia lui, Romina si mai ales prin Carla, nepoata lui, pe care intentioneaza sa le seduca si apoi sa le abandoneze. Planurile lui esueaza atunci cand Gabriel o cunoaste cu adevarat pe nepoata mafiotului italian.
Iubirea care se va naste intre cei doi tineri va trebui sa invinga ura dintre cele doua familii si sa reziste secretelor, uneltirilor si minciunilor, astfel incat Gabriel si Carla sa nu sfarseasca exact ca protagonistii din minunata, dar trista poveste a lui Romeo si a Julietei.


Click Aici Pentru A Vedea Episodul Online

facebook fete online Mostenirea   Episodul 12 online
48
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Mostenirea
1,742 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?