Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Iubire Si Onoare – Episodul 82

0
( Film Online )
reclama facebook online Iubire Si Onoare   Episodul 82 online

Iubire si Onoare online Iubire Si Onoare   Episodul 82 online
Prima telenovela romaneasca filmata full HD Ilinca (Madalina Draghici) este o fata moderna, care viseaza la o cariera de succes іn PR si crede ca iubirea adevarata poate fi intalnita si іn realitate, nu doar іn povestile pe care le asculta cand era mica. Ea аrе o relatie cu un tanar din Bucuresti, Catalin (Razvan Fodor), caruia ii рƖасе sa traiasca viata la limita. Catalin s-a descurcat pe fortele proprii, ii plac banii si adora sa fie inconjurat de prieteni bogati si influenti.

Desi la inceput e fascinata de viata pe care o traieste Catalin, cu timpul, Ilinca incepe sa realizeze, ca ea nu traieste decat un compromis. Amir (Radu Valcan) este un seic fascinant si atragator, care a suferit deja pierderea unei sotii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat si puternic, nascut іn Ţara Luminii (Beled el Noor). In momentul cel mai putin asteptat, Ilinca il intalneste pe Amir intr-un club din Bucuresti si, inca din prima noapte, isi dau seama ca soarta lor este sa fie impreuna pentru totdeauna.

Povestea lor pare una rupta din 1001 de nopti si amandoi realizeaza ca intalnirea lor a fost programata de destin. Curand, insa, tinerii isi dau seama ca traiesc un vis si ca nu le va fi usor sa ramana impreuna avand de infruntat multe obstacole.

Aziz (Augustin Viziru), fratele lui Amir, insetat de putere, se foloseste de relatia lui cu o rusoaica, Oxana (Diana Dumitrescu), pentru a-l inlatura de la conducerea firmei de diamante a familiei. La randul sau, tatal, emirul Hussein (Costel Constantin), isi doreste ca Amir sa ia de nevasta o femeie de aceeasi religie ca si el. Pe de alta parte, mama Ilincai, Marieta (Maia Morgenstern) se impotriveste vehement relatiei fetei ei cu un arab, pentru ca stie ca o femeie care intra intr-o familie musulmana e obligata sa traiasca dupa reguli stricte, scrise si nescrise care ii ingradesc libertatea si chiar ii ameninta viata. monteur: Mihai Miticiproducator: Alexandru Cseh, Ruxandra Ionoperator: Catalin Simioanascenarist: Simona Macovei, Sorina Ungureanuactor: Madalina Draghici, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru, Adela Popescu, Maia Morgenstern, Radu Valcan, Costel Constantin, Razvan Fodor, Dana Dembinski-Medeleanu, Ioana Ginghina, Nicoleta Luciu, Andreea Patrascuregizor: Iura Luncasu


Vizioneaza Episodul Online.Click Aici


facebook fete online Iubire Si Onoare   Episodul 82 online
47
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Comentarii Vrei sa comentezi ?