Exista un total de 5509 de filme online in acest moment la noi pe site

Rome – Sezonul 2 Episodul 8

0
( Film Online )
reclama facebook online Rome   Sezonul 2 Episodul 8 online

rome movie poster 200x300 online Rome   Sezonul 2 Episodul 8 online
Este anul 52 I.C. Pentru patru sute de ani de la fondarea Republicii, Roma a fost cel mai bogat oras din lume, o metropola cosmopolita populata de un milion de oameni, epicentrul unui imperiu іn expansiune.
Republica a fost fondata pe principiul puterii comune si nu a permis niciodata unui singur om sa detina controlul absolut. Dar aceste principii sunt puternic zguduite si roase de coruptie si excese. Clasa de la conducere a devenit exagerat de bogata, iar vechile valori spartane de disciplina si unitate sociala au fost uitate. Intre clasele sociale este o diferenta uriasa.
Sistemele politice si legale se dovedesc pline de fisuri, iar puterea e aproape numai a armatei. O drama care abunda de intensitatea dragostei si a tradarii, descriind relatiile dintre sclavi si stapani, soti si sotii.
ROMA – observata atent іn vremurile іn care Republica urma sa dispara, iar Imperiul era cel care avea sa-i ia locul.
Serialul original ROMA / ROME a starnit intrebari si a nascut discutii si controverse. Este o productie care a implicat o munca de proportii uriase, atat din punct de vedere al evidentelor istorice, cat si al eforturilor si resurselor folosite. Cei care il vor vedea, nu vor putea ramane indiferenti.
Server 1

Server 2

Server 3

facebook fete online Rome   Sezonul 2 Episodul 8 online
59
S-ar putea sa-ti placa si urmatoarele Filme Online
Rome
969 Vizualizari
Comentarii Vrei sa comentezi ?